Informatie

Zin in een onvergetelijke zomer vol avontuur? Goed nieuws! Het Jeugdbestuur van Roeivereniging Cornelis Tromp organiseert weer een spectaculair jeugdroeikamp voor alle jongeren tussen 10 en 16 jaar oud!

Van 22 tot en met 25 juli 2024 ben je van harte welkom om 4 sportieve, uitdagende en vooral superleuke dagen op en rond het water te beleven. We gaan veel roeien en natuurlijk ook zwemmen, spelen en picknicken. En dit alles op onze eigen roeivereniging, HRV Cornelis Tromp.

Roeien op je eigen niveau

Ben je nieuwsgierig naar roeien, maar heb je nog nooit eerder in een boot gezeten? Of ben je juist al goed in roeien en wil je nog beter worden? Dan is dit kamp echt iets voor jou! 4 dagen lang draait het om plezier hebben en sporten, terwijl je leert roeien op jouw eigen niveau.

Ons ervaren en enthousiaste team van begeleiders en coaches staat klaar om je te helpen.

Nog meer leuke dingen!

Uiteraard zullen we ook zwemmen en allerlei leuke spellen in en rondom het water doen. Bovendien zorgen we voor heerlijk eten, zowel tijdens de lunch als ’s avonds. Reken maar dat we er samen een paar hele leuke dagen van maken met roeiavonturen op het water, een masterclass van WK-roeiers, een bonte avond en natuurlijk heel veel gezelligheid.

Een zomerkamp draait natuurlijk om plezier en dat staat bij ons centraal. We hebben tal van leuke activiteiten gepland om ervoor te zorgen dat jullie een fantastische tijd beleven.

Praktische informatie

Het kamp is een dagkamp. Dit houdt in dat de kinderen de hele dag op en rond het water zijn, bij ons lunchen en avondeten maar wel thuis slapen.

De kosten van het kamp bedragen 135 euro, voor dit bedrag zit een volledige deelname aan het kamp inbegrepen, inclusief gebruik van materiaal, begeleiding en consumpties. De optie om na het kamp door te roeien bestaat, voor slechts 50 euro roei je na het jeugdkamp vier maanden door. Dit kan na het kamp besloten worden of zelfs al bij de inschrijving.

Meld je nu aan!

Wacht niet te lang! Vorig jaar was ons kamp binnen no-time volgeboekt. Meld je snel aan via de knop hieronder en verzeker jezelf van een plekje op dit te gekke roeikamp!