Tromp Jeugdroeikamp Volledig Volgeboekt!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Tromp Jeugdroeikamp volledig is volgeboekt! De inschrijvingen zijn razendsnel gegaan en we kunnen niet wachten om alle enthousiaste jonge roeiers te verwelkomen. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat dit kamp een onvergetelijke ervaring wordt. Van het plannen…


We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Tromp Jeugdroeikamp volledig is volgeboekt! De inschrijvingen zijn razendsnel gegaan en we kunnen niet wachten om alle enthousiaste jonge roeiers te verwelkomen.

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat dit kamp een onvergetelijke ervaring wordt. Van het plannen van uitdagende roeispellen tot het organiseren van leuke activiteiten – ons team zet alles op alles om jullie een fantastische tijd te bezorgen.

We kijken ernaar uit om samen met jullie het water op te gaan en nieuwe roeiavonturen te beleven. Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer updates en informatie.

Tot snel bij het Tromp Jeugdroeikamp!

Met sportieve groet,

Organisatie Tromp jeugdroeikamp

Wout